Људи нас нон стоп питају: „Када ће Београд мајица? Када ће Нови Сад мајица? Када ће Ниш мајица Када ће Смедерево мајица? Када ће Вршац мајица?“ Имам лепу вест за све оне који се распитују. Градови стижу!

10-godina

                        Лого 10 година

Полако се приближава лето а ми већ дуже време у понуди нисмо имали ни једу мајицу са обележјем градова. А с’обзиром да ове године обележавамо јубилеј од 10 година како постојимо, логично би било да лансирамо и комплетну палету до сада урађених градова. Можда је важно одмах да напоменем да ове године нећемо урадити ни једну нову тврђаву или град. Боље одмах да разочарам све оне који се томе надају. Неке нове тврђаве и градови стижу ипак тек идуће сезоне пошто смо ове године баш заузети реализацијом других пројеката.

5 градова у 5 комплетно нових комбинација боја под етикетом „премиум 10“ ће бити лансирано крајем овог месеца (маја) или почетком идућег (јуна). Тачан тренутак лансирања као и тиражи  још увек нису дефинисани али верујем да их неће бити више од по 30 комада за сваки од градова. Као и обично грдови стижу у врло ограниченом броју примерка а овога пута можда чак и у специјалној амбалажи. Дизајн сваког града је у принципу остао исти само ће сваки појединачно бити одрађен у новој непоновљивој комбинацији боја. Одабрали смо такође и посебне боје памука које до сада још нисмо имали у понуди.

Од градова ће се радити: Београд, Нови Сад, Ниш, Смедерево и Вршац. Све досадашње пројекте можете видети у рубрици „Тврђаве“.

На крају бих још поменуо да следећа премијера излази у продају 10.07.2017. За неке то више и није тајна али хајде да званично споменем да ће то бити чувени Никола Тесла. Скице настале крајем прошле године као припрема за овај пројекат можете погледати овде а остале детаље ћемо благовремено објавити.