Вук

                                       Вук ’19

Ово је мали илустровани информатор о актуелној колекцији која окончава 2019. годину. Циљ је да унапред информишемо заинтересоване муштерије о предстојећим као и актуелним моделима како не би остали ускраћени за свој омиљени модел. Стално нас критикујете како тајно објављујемо ствари и да их опазите тек када се распродају. Зато прочитајте и погледајте шта смо спремили за ову сезону. Такође препорука за оне који се можда по први пут сусрећу са овом робном марком или оне који одавно нису посећивали  наш сајт је да погледате и колекцију пролеће-лето 19. Има и ту још пар интересантних модела који су доступни у продаји.

Колекција јесен-зима 2019. неће бити обимна али чине је искључиво нови модели а не реиздања. Тачније има једно реиздање а то је Београд мајица мада је и она у потпуно новој комбинацији боја. То су 4 нова модела мајици а долазе и 2 дукса о којима ће бити реч у даљем тексту.

Информатор о мајицама

Мијици што се тиче, сви модели су од данас доступни у нашој онлајн продавници где се могу и купити. Четири модела су актуелна а то су:

  1. Арчибалд Рајс
  2. Шумадија ’19
  3. Вук ’19
  4. Београд ’19

Као што је већ познато серије су лимитиране па ако у радњи нема жељених величина то значи да су се распродале! И не, неће бити никакве „допуне“.

Информтор о ортодуксевима

Једна ствар је сигурна а то је да се ове године раде 2 дукса. Један у тамној маслинасто зеленој боји а други у жутој боји. Све остало је и даље непознато пошто се нисмо још увек дефинитивно договорили око појединих детаља. Дуксеви ће бити рађени у серијама од по 30 примерка што је опет баш баш мала колекција (то је по 5 дукса од сваке величине). Свакако ће се појавити до средине октобра и најавићемо их благовремено на друштвеним мрежама.

боје

   Боје дуксева за сезону јесен-зима 2019. (лево: тамно маслинасто зелена; десно: наранџасто-жута)

За крај се захваљујем свима на подршци. Велико хвала!