После мало натезања око испоруке овог пројекта, нашом грешком, пошто смо заборавили на празнике, преузели смо ствар у своје руке. Сели смо у ауто и испоручили све мајице у околини Београда. Реакције су биле занимљиве и драго ми је што сам имао прилику да упознам неке од Вас који сте стуб опстанка Ортодокса.

Остале муштерије широм Србије су морале да причекају још мало дуже него што је било договорено.  Мада по реакцијама ми се чини да се чекање исплатило.

Имамо 100% позитиван „фидбек“ од оних који су дошли до мајице што говори да је Шумадија била пун погодак.   Међутим догодило се и то да пуно људи који су поручили мајицу нису стигли  да је добију. Разлог несташице је мало компликованији (поново наша грешка) али нећу улазити у детаље. Поента овог чланка је та да објављујемо да почетком марта у продају излази „нова Шумадијa“ коју можете већ сада видети кликом на овај линк.

Добро би било да напоменем да поред Шумадије у продају излазе још 3 модела а то су нова „С.И.К.“ мајица, реиздање популарног Хајдук“ модела и наравно Фантом 4.0.

Надам се да Вам се допасти и да ће они које смо преварили поручити овај нови модел.