Ево га већ и мај месец а ми никако да се огласимо! Последњи чланак написах још у новембру прошле године. Ужас! Није због недостатка идеја већ због недостатка времена и окупације са новим пројектима. Блогови дефинитивно захтевају да им се посвети пуно пажње и времена. Важно је да нове мајице стижу!

Пуно људи ми је тражило да направим један годишњи преглед за 2017. али мислим да је сада касно за то. Иначе 25.03.18. је ортодокс сајт напунио 2 године…Увелико смо улетели у пролећну сезону за 2018. и ту има свашта да се каже. Дакле извињавам се свима који су очекивали годишњи преглед одрађених пројеката и штампаних тиража. Симпатично ми је да људе стварно занимају ови подаци. Обећавам, у 2018. ћу се потрудити да пружим релевантне информације тог типа.

Шта се дешава у 2018. години, тј. шта се до сада догодило?

Пре свега 2 нова пројекта са којима смо започели ову годину а то су били Земун и Ужице. Реакције су биле фантастичне а посебно сам поносан на Ужичане који су препознали нашу посвећеност тако да су се мајице у рекордном року распродале а тражња и даље не посустаје. У принципу то значи да ћемо лансирати још једну серију са другом комбинацијом боја ове године. Реакција на Земун је била од прилике очекивана тако да није било толико изненађење. Свакако ми је драго да су и Земунци подржали пројекат.

Вук премиум мајицаје  био покушај да одрадим нешто ново и занимљиво што се такође показало као пун погодак. Ја буквално не скидам ту мајицу и планирам да одрадим још пар модела на сличну фору. Тираж је био 40 примерака и разграбио се буквално за 48 сати. То довољно говори.

Фантом 5.0 је исто планиран да изађе током лета и биће инспирисан вуковима.

Било је ту до сада још неких реиздања али од маја крећу само ексклузиве које су инспирисане Великим ратом. Да, нове мајице стижу! Претпостављам да сви то знају да је 2018. стогодишњица од завршетка Великог рата. Причу смо почели са реиздањем Гаврила Принципа у оригиналној боји (тамно сива меланж) а следећа у низу ће бити чувени Војин Поповић (војвода Вук), затим још пар хероја и локација до краја године. Нећу да откривам шта се све спрема, ово је довољно. Посветићу неки од следећих чланка овој теми.

За мало да заборавим да кажем да је актуелно и Св. Георгије доступан тако да смо ове године испунили доста захтева људима који су пропустили поједине моделе.

Забрањени пројекат?!

Почетком маја ће се на сајту појавити једна посебна мајица. Верујем да су поједини већ укапирали о чему се ради јер сублиминалне поруке од почетка године провлачимо на разне начине. Скоро сам сигуран да ће бити објављена у потпуној тајности тако да, кога занима шта је у питању нек посети наш онлајн шоп почетком маја.

То је то за сада па као и обично захваљујем се свима на подршци.