.

Пролеће/Лето 2019

Овогодишња колекција је дефинитивно била најпродуктивнија са највећим бројем нових издања до сада. Десетак потпуно нових решења плус шортсеви па и неколико реиздања која смо морали поновити због баш упорне тражње верних купаца који су поједине моделе пропустили. Има и неколико оних који су од ове године тек сазнали за нас и постали верни колекционари на шта сам веома поносан. То су типови без којих овај бренд не би могао ни да опстане, задо се њима за многе ствари и излази у сусрет. То је наш начин да се одужимо за лојалност и неизмерну подршку коју нам пружају.

Него да се вратимо на овогодишњу колекцију, коју је украсио мени омиљени производ а то је паммучни шортс ОРТОДОКС ’19 који је за нас поставио нове стандарде у погледу квалитета. Било је свачега, најбоље је да погледате галерију у којој наравно нису сви модели.

Годину смо почели са Моравом која која је лансирана у 2 верзије (црна и бела). Затим је уследио Војвода Вук као и неочекивано популарна мајица СРП (СРПСКИ РЕВОЛУЦИОНАРНИ ПОКРЕТ) који је због тражње морао бити урађен у 2 верзије(верзија 1 прљава, верзија 2 чиста). Такође због популарности овог решења, исто је искоришћено и за ФАНТОМ 6.0 модел. Април је обележио Гаврило Принцип који ове године бива освежен и кулминира у најпродаванију мајицу сезоне. Истог месеца смо лансирали и мајицу са новим „ОРТОДОКС“ фонтом коју смо означили као ОРТОДОКС ’19. Почетком лета избацујемо М81 бермуде као и ОРТОДОКС ’19 шортс са пратећом мајицом. Слабије су биле запажене мајице „Ловац и плен„, „Косовка“ па и два нова града (тврђаве) које смо избацили а то су Панчево и Ново Брдо. Нова верзија Николе Тесле је као и очекивано планула и распродала се у рекордном року. Сезону смо затворили са ФАНТОМ 6.0 моделом а у Септембру креће већ јесења колекција…Знам пропустио сам још доста издања али ова су била неопходна да се помену.

 

Фотографи: Милош Крстић

Дизајн,текст и обрада: Фантом