Шта је битно поменути још у вези пројекта „Нови Београд“ осим тога да је интересовање било фантастично и да је контигент већ фактички распродат (али то више није ништа изненађујуће)? То је да је серија апсолутно лимитирана на 44 примерака од кога ће сваки ручно бити обележен што ћемо и наставити да практикујемо са сваким наредним издањем.

Циљ нам је да у будућности свака мајица коју купите буде сито штампом нумерисана тако да ће аутентичност примерка бити загарантована. Дуг је пут пред нама и подухват који ни мало није повољан. Верујем да ћемо захваљујући вашој верности овоме бренду у томе успети… Све у свему ово је тек почетак, па се искрено надам да ће се до идуће сезоне идеја и реализовати.

НБГ је јединствен пројекат који у сваком смислу искаче из оквира дизајна који иначе фурамо али ово је нешто што је морало бити урађено из неколико разлога. Први је тај да мени у животу ово место много значи а други је чињеница да је највећи број наших муштерија управо са Новог Београда (око 60%).

Поред књиге „Тајна Новог Београда“ аутора Мирка Радоњића и Зорана Љ. Николића (види овде) прилажем и један занимљиви чланак који ме је такође изузетно инспирисао (види овде). У чланку све пише 100 пута боље него што би ја икада био способан да напишем и објасним.

П.С. Поручене мајице ће бити испоручене најкасније до суботе 11.03.17. и радујем се што ћу бити у прилици већини лично да уручим купљени примерак.

Фантом.