Припремамо велики попуст! Као и прошле године велика распродаја са попустом од 28% на целу куповину и комплетан асортиман наших производа током читавог дана биће могућа и 28.06.2017. године. Видовдански попуст је јединствена прилика за оне најбрже да по јако ниским ценима купе Наше производе. Ово је такође и прилика за све оне који се жале како су ипак наше мајице скупе и како нису спремни да одвоје толико лове за куповину – Вама топло препоручујем да искористите овај један дан у години када су цене мајици невероватно ниске.

Снижење почиње 28.06.2017. тачно у 00:01 а завршава се у 23:59 истог дана. Ово ће бити Наш други а већ чувени „Видовдански попуст“ и за разлику од прошле године асортиман и доступност величина је прилично велика. Још једна интересантна ствар је да да ће и ствари које су већ на попусту додатно бити снижене за 28% што значи да ће се поједини модели буквално „џабе“ моћи купити.

Видовдански попуст искључиво важи за куповину директно на сајту у одељку радњапа Вас зато молим да не покушавате куповину да обавите преко Фејсбука или Инстаграма.

За крај као по обичају ми је остало да најавим шта следеће можете очекивати. А то је Никола Тесла, најамбициозниији пројекат до сада који ће бити рађен у 2 верзије. Производња прве верзије је већ увелико у току и на сајту ће се појавити 10.07.2017. како приличи баш на Теслин рођендан. Промоција је већ увелико у току и заинтересованима саветујем да прате наше друштвене мреже као и сајт како би остали у току.

Поздрав свима и уживајте у „Видовданском попусту„.

Доступни модели – Видовдански попуст

1.Албанска голгота +

2.Београд ортодукс

3.Београд 10

4.Ве-10

5.Вршац 10

6.Дорћол

7.Москва

8.Ниш 10

9.Нови Сад 10 –

10. Олд скул поло

11.Свети Георгије

12.Смедерево 10

13.Шумадија

14.С.И.К. 09