Да добро сте прочитали, дошло је време да затворимо нашу интернет продавницу пошто више немамо ни један производ који можемо да понудимо, мислим има још 2-3 мајице у С величини али то је као и да нема (чак су и на дебелом попусту).

Искрено наслов јесте “кликбејт”, међутим робе стварно нема и узалуд се распитујете и шаљете поруке! И немојте ме погрешно схватити, до неба сам захвалан на интересовању које појазујете за ОРТОДОКС производе зато желим овај блог да искористим да дам саопштење да ће радња до дањег бити празна све док не успемо да лансирамо неке нове лепе ствари. Пре свега још један дукс који уствари већ у петак стиже па заинтересованима саветујем тада да посете сајт и интернет продавницу. Претпоставка је да ће се брзо распродати јер је рађен у тиражу од 70 примерака и као и обично само најбржи ће бити у прилици да поруче. Морам ову причу нон стоп да понављам пошто брдо људи и даље не капира принцип по коме ми радимо.

Обратио бих се пре свега особама које пишу путем Инстаграма и Фејсбукса (ових више скоро и да нема). Људи имајте у виду да у 99% случајева добијате аутоматске одговоре, усмеравамо Вас на сајт јер Све што Вас замима можете видети и прочитати тамо. Само сајт показује актуелну понуду доступних модела и величина и ствари се само на сајту могу и поручити! Изузетак су људи који желе испоруку ван Срб! Они нек се обрате за поручивање на podrska@ortodoks.rs

Дакле ништа није компликовано, систем је аутоматизован у њега су унете све залихе и само у онлајн продавници на сајту се јасно види стање а поручивање је тривијално, одаберете жељени модел, затим величину, додате у корпу па из корпе унесете Ваше податке и то је то. Поручена роба стиже у року од 48 сати с плаћање је поузећем…Направићу убрзо видео туторијал како се поручије.

Опет, знајте да немам речи да опишем зајвалност за поверење и интересовање које показујете за ОРТОДОКС.

Хвала.