Изгледа да каријера ОРТОДОКС интернет продавнице полако али сигурно након 6 година успешног рада приближава крају. Већ дуже време радим на новој интернет продавници која ће бити активирана до краја године а овај стари сајт који полако посустаје бити угашен. Можда сте и приметили да у последње време, осим што долазе нови производи на страници ништа не мења. Разлог је тај да се ради на новој страници а ову полако али сигурно гасимо. Написаћу ускоро чланак који ће бити посвећен новом сајту. Овај ће можда у статистику ући као још један преминули од КОВИД 19 вируса.

Нешто пре 20:00 у једном тренутку више од 500 корисника се налазило у одељку „РАДЊА“ чекајући објављивање нових дуксева. Међутим дошло је до неког проблема и сајт се толико успорио да људи нису могли да обаве поруџбине. Дал је узрок „пуцања“ велики и учестали број освежавања претраживача нестрпљивих муштерија са жељом да буду међу првима да поруче или нешто друго тренутно је у надлежности компаније која нам пружа услуге посвећених сервера на чији одговор још чекам. Иначе што се саме оптимизације сајта тиче сходно броју корисника који су се јуче појавили да виде нове ортодУксеве ту није требало бити никаквих проблема иако је број људи који нас је посетио за наше појмове изузетно велики. На жалост пуно  корисника је остао ускраћено за могућност поручивања због последица „пуцања“. Неки су са друге стране били упорни и успели су да поруче шта су желели. Без обзира да ли сте успели да поручите или не, ја се свима најискреније извињавам на лошој услузи и ситуацији која се надам се неће поновити.

Сада предстоји да погледам све ове поруџбине и проверим како ствари стоје. Током викенда ћу све људе чије су поруџбине прошле контактирати путем СМС-а или МЕЈЛА (проверавати и спам фолдер)  тражећи да потврде своју поручену робу па тако сви да будемо мало сигурнији у овом хаосу који је настао. Молим Вас имајте у виду да ћу особама које се не огласе на упит за потврду морати да откажем поруџбину па Вас молим да ми одговорите чим будете у прилици. То је некако најједноставније решење које сам могао у овом кратком времену да смислим како бих одреагово на насталу ситуацију… Проверено знам да су неки завршили са сулудим поруџбинама са по 6 дуксева пошто су само кликтали а сајт није одреаговао… Намера ми је то све да средим током викенда како би свакоме била испоручена жељена роба. Имајте разумевања да ће се због овога испорука мало пронгирати али ништа страшно, верујем да ће први пакрти већ у понедељак бити послати. Молим за мало стрпљења. Овај сајт је свакако пред пензијом тако да му опростите ако имате срца, добро нас је служио претходних 6 година.

Поздрав свима и хвала на разумевању.