Аутентичност

Ортодокс производи су јако ретки и тражени. Израђујемо изузетно лимитиране серије које се никад у истом облику не понављају па је тако аутентичност загарантована.

Одабрани материјали

Строго водимо рачуна да производе израђујемо искључиво од најквалитетнијих материјала. Квалитет је приоритет, зато вршимо ригорозну селекцију сировина.

Домаћа производња

Порекло је важно и зато уз помоћ правих мајстора свог заната, сваки Ортодокс производ је ручни рад који се у потпуности  без изузетка производи у Србији.

Шта је Ортодокс?

Укратко о нама

Ортодокс је робна марка основана 2007. године која се бави производњом и продајом текстилних производа високог квалитета у изузетно ограниченим, често и индивидуално нумерисаним серијама које када се распродају више у истом облику никада не враћају у понуду.

Од првих “Смедерево” мајици из давне 2007. године које су продаване буквално из гепека до снабдевача Срба и њима сличним широм света са квалитетним комадима одеће које се кроје, шију, штампају и пакују у Србији, Ортодокс већ више од петнаест година гради имиџ тешко доступног, аутентичног призвођача одевних предмета умерених цена а високог квалитета. Трудимо се да пренесемо богато историјско и културно наследство са наших простора креирајући одевне предмете, интерпретирајући их на препознатљив, нама својствен начин.

Изузетно смо поносни на чињенису да су сви наши производи ручни рад и да се све у потпуности производи у једној малој вештој породичној радионици.

Имате неко питање или предлог?

Контактирајте нас

ortodoks