Језик, валута, достава и процес рекламације.

УСЛОВИ КОРИШЋЕЊА

Језик и писмо

Ортодокс нтернет продавница је у целости приказана на српском језику са ћириличним писмом. Користите ћирилично писмо на вашој тастатури при интеракцији са продавницом како би брже и ефикасније обавили поруџбине.

Валута

Све цене су приказане у динарима. Приликом финалне наплате, ваш рачун ће бити задужен за укупан износ поруџбине са обрачунатом поштарином.
Сва плаћања ће бити означена у српској валути – динар (рсд)

Достава

Рок за доставу поруџбине је 2 до 5 дана.
Доставу пошиљки на територији Србије врши Пост Експрес курирска служба. Трошкови доставе се посебно наплаћују и зависе од тежине и вредности пакета а не од места доставе. За више информација о цени поштарине као и праћењу пакета посетите сајт Пост Експреса.
Купац путем електронске поште добија поштански број пошиљке. Уколико поштар не нађе купца на наведеној адреси, у поштанском сандучету оставља “извештај о приспећу пошиљке”. Ако се деси да поштар не остави ни извештај, пошиљка се лично може преузети уз личну карту у пошти у року од 5 дана. Након 5 дана, пакет се враћа пошиљаоцу.

Услови рекламације

У случају да имате било какву рекламацију на производ или нашу услугу контактирајте нас што пре. Будите сигурни да смо спремни да решимо сваку насталу ситуацију.
Прихватамо сваки вид рекламације за нежељену робу а замену вршимо у року од 7 дана након приспећа на Вашу адресу. У том временском периоду, шта год да са стварима није у реду, можда вам се само не свиђа, није важно, замена за другу ствар ће бити извршена. Важно је само да ствар вратите у оригиналном паковању и стању у каквом сте је добили.   Такође је важно да купљену ствар нисте прали нити излагали било каквом физичком или хемиском процесу.
Имајте у виду да уколико буде потребе за заменом робе, трошкове поштарине  повраћаја сноси купац, сем у случајевима када купац добије оштећен или погрешан производ, тада Ортодокс сноси све трошкове. Такође пекламације примамо само ако нам уз писани опис доставите и слике или видео снимак пеоблема на који сте наишли.
Потребно је да нас контктирате и образложите насталу ситуацију на следећу адресу:
podrska@ortodoks.rs

Сагласност и промена услова

Коришћење наших сервиса подразумева сагласност са условима коришћења. Ортодокс интернет продавница се обавезује да ће се придржавати свега наведеног, а све промене услова постају важеће тек након објављања на овој страни и слања обавештења путем елекстонске поште свим регистрованим корисницима.