Неки можда већ и знају да Ортодокс има два пута годишње, у трајању од једног дана, велике попусте на комплетну понуду. Све ствари које су објављене у продавници, без изузетака, се продају по нижој цени (често и на нашу штету). Сваке године на Видовдан и на Дан примирја (Дан победе) већ традиционално организујемо овакве (за наше појмове) велике попусте.

 

Како се Видовдан ближи сматрам да би било корисно да скренем пажњу свим потенцијалним купцима, посебно новим људима којима се допада бренд и који покушавају да похватају конце како Ортодокс функционише, на овај дан. Током читавог дана (у трајању од 24 сата) 28.06.2022. почевши у 00:01 до 23:59 важиће видовдански попуст у износу од 28% на комплетно купљену робу. Попуст ће важити за сваки артикал, без изузетака. Наравно не би имало смисла да у ово причу не укључимо и оне који већ имају све (или већину) претходно објављених модела. Зато ћемо објавити један евентуално два потпуно нова модела мајици на овај дан тако да ће и на њих бити примењив овај попуст. Додуше мала промена ове године је што ствари неће саме по себи имати умањену цену већ ћемо приложити код купона који ће бити неопходно уписати на место за унос купона да би попуст био активиран. Ништа компликовано, а и мали туторијал је ту за оне неуке (погледај туторијал).  Жеља нам је да мало више  ангажујемо купоне у свакодневници па је ово добра прилика да то добро тестирамо за неке будуће акције. Од додатних информација значајно је да ће опција за бесплатну доставу бити омогућена само куповинама у износу већем од 8000 динара по регуларним ценама што значи да попуст не утиче на маогућност отварања опције за бесплатну доставу.

Купон за видовдански попуст актуелан само током 28.06.2022.

Преузми код:

28062022

 

Кодови ће бити активни и неограничено се користити само током Видовдана. Јавите породици и пријатељима за овау дивну акцију како би се ближе упознали са Ортодоксом пошто су прилике ретке када ми ствари ставњамо на попуст.

Истина је да се полако али сигурно ближи крај наше летње колекције где смо скоро све моделе које смо желели за ову годину већ објавили. Наравно у јулу је још остало да се објави 5 премијерних градова. Буквално градови који до сада нису били у понуди на шта смо изузетно поносни.

 

[fusion_widget type=”SbyWidget” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” fusion_display_title=”yes” fusion_border_size=”0″ fusion_border_style=”solid” /]

ПОПУСТ

СНИЖЕНЕ ЦЕНЕ ДО 50%

САЗНАЈ ВИШЕ