Прође и месец март и долазак календарског пролећа. Мада какве су временске околности иза нас ми овде у Србији зиму ни осетили нисмо. Када смо већ код Србије закон оезбедности у саобраћају каже да је дошло време за замену зимских на летње пнеуматике па у том маниру и ми у Ортодоксу подсећамо да је време да се одради ротација у плакарима са зимских на летње ствари. За оне од вас који имају  у плану да освеже свој летњи асортиман имам добре вести (у случају да готивите наше производе)!

Шта има ново?!

Две су кључне одлуке које смо донели за ову сезону када су мајице у питању:

-Објава што више нових модела са новим мотивима.

-Сведенији производи са  већим фокусом на материјале и кројеве него на штампу.

Наравно не зачи ово да неће бити наших чувених сито штампаних мајици  са занимљивим темама и добро дизајнираним мотивима због којих и постасмо препознатљиви. Желимо само да употпунимо палету производа и намиримо новонастале потребе микроокружења у коме дејствујемо. Заједно са вама сазревамо и препознајемо потребу за креирањем високо квалитетних сведених одевних предмета.

Него да пређем на конкретне ствари и најавим само неке од модела за април:

    1. Први мајица излази 04.04.24 у 20:00. Ни мање ни више него популарни “Двоглави вук” у љубичастој боји (као и чувени дукс) од 250г/м2 100% тешког памука. Урађено 50 примерка и то је то.

    2. Крагујевац! Да коначно из серијала “Тврђаве” стиже и Крагујевац због кога годинама репимо тешке  критикујете. 50 комада 200г/м2 100% памук лансиран ће бити 11.04. или 18.04. нек остане изненађење.

    3. Отварамо нову колекцију под именом “Рашка” у част средњевековне државе под којом смо планирали да објавимо неколико врло занимљивих и захтевних модела између осталог Маглич, Ново Брдо и Звечан. Крећемо са лансирањем једног по једног модела крајем априла.

А како да поручим?

Што се динамике објављивања нових модела тиче ту нема никакве промене мада већина људи и даље није баш разумела када у продају излазе нови модели и како се врши куповина. Да радимо изузетно мале серије производа није никаква тајна, такође није ни тајна да се објављивање нових модела на сајту www.ortodoks.rs врши сваког четвртка (добро не баш сваког али четвртком) у 20:00. То је тренутак за куповину и само тада! Већ наредног дана у већини случајева на стању остане само пар примерка у не толико популарним тј. траженим величинама. Ако вамсе допадне модел не оклевајте, поручите! Сутра је већ касно.

ortodoks dvoglavi vuk

Људи плаћајте картицама, повољније је!

Народе увели смо могућност плаћања картицама где год да сте на планети! Саветујем свима да поручујете и платите картицом пошто је јефтиније јер пошта узима додатан новац када ствари плаћате поузећем. Направићу опширнији чланак на ову тему неком другом приликом али стварно зашто бацати новац када смо се исцимали да уведемо картице како би свима куповина била једноставнија па и повољнија.

ПОПУСТ

СНИЖЕНЕ ЦЕНЕ ДО 50%

САЗНАЈ ВИШЕ