О чемо се ради?

Традиционални видовдански попуст опет стиже! 28% снижење на све моделе и величине из актуелне понуде. Највећа палета производа од када Ортодокс постоји је ове године доступна и сваки, буквално сваки производ је на снижењу.

За оне који још не знају, Ортодокс сваке године на Видовдан у трајању од  24 сата тј. током целог дана 28.06. на комплетан асортиман даје попуст у износу од 28%. Статистика каже да је ово по правилу дан када се направи највећи број појединачних поруџбина тако да је сваке године изазов испратити залихе и пружити квалитетну услугу купцима….Извињавам се унапред ако случајно дође до неког пропуста.

ortodoks tradicionalni vidovdanski popust

Дакле стандардно, током читавог дана (у трајању од 24 сата) 28.06.2023. почевши у 00:01 па до 23:59 важиће видовдански попуст у износу од 28% на комплетно купљену робу. Важно је да знате да ће могућност бесплатне доставе је током Видивдана бити деактивирана и неће бити могуће коришћење иначе валидних купона које поседујете од раније. Са друге стране на попусу ће битисваки артикал, без изузетака.

Без купона ове године! Све цене ће бити директно приказане са попустом од 28% тако да ће сама куповина бити мало јаснија него као прошле године када смо користили купоне за попуст.

Ово уједно представња и сигуран крај летње колекције иако ће још пар модела бити лансирано током јула и августа. Ми сајт гасимо између 05.07. и 22.07. тј. не гасимо већ само нећемо вршити испоруке због колективног годишњег одмора.

Поздрав свима и уживајте у попусту!

Мали савет за куповину

За вас који ипак пратите и читате имам пар озбиљно добрих препорука за које производе да се одлучите и искористите ову понуду. Саветујем да обратите пажњу на неколико врло занимљивих модела као што су Ројал ортодукс и Ветродокс 01. Добра понуда величина као и језиво добра цена када се узме попуст у обзир. НАравно и 2 модела из спортске колекције која само што је изашла вук витак стас и вук комотна мајица не требате занемарити.

ortodoks vetrodoks 01

 

ПОПУСТ

СНИЖЕНЕ ЦЕНЕ ДО 50%

САЗНАЈ ВИШЕ